Autor Subiect: Vânãtãile apãrute la masaj, semn bun sau rãu???  (Citit de 3502 ori)

Iulie 16, 2013, 06:28:17 p.m.
Citit de 3502 ori

cojo3x

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
    • Vezi Profilul
          Am reusit sã observ cã majoritatea persoanelor cu care interacționãm sunt de pãrere cã vânãtãile apãrute în urma masajului anticelulitic sunt oportune și chiar reprezintã un rezultat care atestã cât de bine este facut acest masaj. Pe scurt cu cât masajul anticelulitic lasã mai multe vânãtãi cu atat mai bine.
          Acest lucru este FALS. Apariția vânãtãilor la masajul anticelulitic nu poate decãt sã arate incompetența celui care-l presteazã. Putem vorbi de mai multe cauze care duc la apariția acestor vânãtãi. Dintre cele mai comune le putem aminti pe: maseorul vrea sã impresioneze clientul și nu stie cum sã facã asta, masajul prestat este incomplet(etapa de netezire este fie neefectuatã, fie este insuficientã, lucru care duce la nepregãtirea corespunzãtoare a zonei ce urmeazã sã fie masatã), tehnicile anticelulitice sunt aplicate excesiv de puternic, maseorul nu realizeazã cã circulația clientului este deficitarã, etc...  Faptul cã exista aceste vânãtãi arata ca vasele de sânge au plesnit din motivele enunțate mai înainte.
Inițial avem tendința sã spunem cã nu este nici o problemã cãci oricum trec de la sine. Aici însã este problema cea mai mare. Sunt mari șanse ca aceste vase(capilare) sã ramânã roșii generând astfel aspectul acela urât de care toatã lumea fuge de vase sparte.

          Mai rau de atât dacã masajul este puternic este posibil sã se rupã și nervii care vascularizeazã aceasta zonã.
          Trebuie sã avem grijã ce facem cãci deși încercãm sã imbunãtãțim lucrurile le putem înrãutãți.
« Ultima Modificare: Iulie 16, 2013, 06:32:47 p.m. de cojo3x »