Masaj Relaxare

O alegere perfecta pentru rasfat si desfatare cu benefiicii pentru sanatatea ta.

Relaxare          Masajul de relaxare este un masaj general destinat intregului corp cu efecte deosebite in obtinerea destinderii totale. Acesta este pus in valoare si de terapia prin culoare, meloterapia si aromoterapia specifica unui masaj manual executat cu mult profesionalism si pasiune.
          Masajul de realaxare ajuta la eliminarea toxinelor, stimuleaza simturile, activeaza circulatia sangelui oxigenand mult mai bine pielea, organele interne si musculatura, induce o senzatie de plutire prin tonifierea muschilor si genereaza o stare de vitalitate si energizare a intreg organismului.
          Beneficiarii acestui masaj sunt toate persoanele ce doresc sa-si recapete: energia, vigoarea, buna dispozitie, somnul profund, o musculatura mai destinsa, si hidratarea pielii.
          O ora de masaj de relaxare va va echilibra energia vitala, va scapa de stres si incordare iar o procedura executata de 2 ori pe saptamana garanteaza refacerea totalal a organismului, tonusului psihic si fizic excelent si un zambet de invidiat!!!

Cos

Nici un produs in cosul de cumparaturi